Free songs
0726.277.123 : duk_07@yahoo.com

Folia solară LLumar a fost creată pentru a vă proteja de razele UV, căldura insuportabilă dar şi de like-folie-auto-colantari-pitestilumina orbitoare deranjantă. Aplicarea unei folii solare pe structura geamurilor dumneavoastră, vă poate creea în încaperea de locuit sau chiar la serviciu un habitaclu mult mai plăcut. Acum nu o să mai fiţi obligaţi pe perioada zilei să folosiţi draperiile sau obloanele pentru a ne proteza de lumina solară puternică.

Foliile solare LLumar pentru aplicarea pe geamurile simple sau termopane sunt catalogate:

  1. Folii solare LLumar.
  2. Folii decorative LLumar.
  3. Folii antiefracíe LLumar.

Folii Solare LLumar

Foliile solare marca LLumar au fost create pentru a ne proteja de căldura excesivă a soarelui. În ultima perioadă solarele a devenit din ce folie-solara-reflectivaîn ce mai puternic şi parcă razele solare sunt tot mai nocive. Vara, în anumite zile parcă nu se poate respira în casă. Acum nu trebuie să mai folosiţi aerul condiţionat la maxim dacă pe stilca dumneavoastră s-a aplicat o folie solara reflectivă LLumar.

Foliile solare resping cu până la 83% din căldura efectivă care vă pătrunde în încăpere. Un asfel de procent reduce temperatură din încăperea dumneavoastră cu 2 -8 grade celsius.

Un alt avantaj este acela că daca aerul nu mai este folosit la maxim reducem şi factură de energie, deci căştigăm de doua ori: avem în încăpere un habitaclu placut şi economisim bani reducând factura de curent.
Cere Oferta de Preţ

Folii decorative LLumar

Folia decorativă marca LLumar conferă un nivel ridicat de intimitate şi oferă totodată un aspect de sticlă sablată. Foliile decorative sunt pe folie-decorativadiferite modele, cu dungi subţiri sau dungi groase, patrate sau cercuri, sau chiar folia sablată simplă pe culoarea alba sau maro.

Un mare avantaj pe care-l oferă folia decorativă LLumar este acela că daca modelele de geamuri nu vi se mai par moderne sau doriţi o schimbare, nu trebuie să vă înlocuiţi toată structura de sticlă, ci doar folia decorativă aplicată.
Cere Oferta de Preţ

Folii antiefracţie LLumar

Foliile antiefracţie sunt în general foliile clare care securizează sticla. Ele întărzie efracţia sau chiar o stopează. În funcţie de grosimea foliei ele se clasează în folii de siguranţă şi folii antiefracţie.

folii-antiefractieFoliile de siguranţă sunt foliile care au până în 200µ şi se încadrează în norma europeană EN12600 ( Normă destintă protecţiei de persoane. În cazul nefericit al unui accident, cioburile rămân lipite de folie).

Foliile antiefracţie sunt foliile care au peste 200µ şi se încadrează în norma europeană EN356 ( Normă destinată protecţiei bunurilor. Această folie aplicată pe geamuri întarzie efracţia, chiar dacă asupra geamurilor se acţionează mecanic).
Cere Oferta de Preţ

Back to Top